Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Het restaurant  is vanaf 17h00 geopend .

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de periode van vrijdag 04.09.2020 tot en met donderdag 17.09.2020

Menu

·      Makreel van de grill met gekonfijte tomaat, fijne groenten en compote van yuzu.

·      Maïssoep met gerookte paling.

·      Op het vel gebakken roodbaars met groentecouscous en jus van garnalen.

·      Zwartpootkip met rozemarijn, rösti en prei.

·      Gebakken pruimen met room van limoncello en vanille-ijs.

 

Voor de periode van vrijdag 18.09.2020 tot en met donderdag 01.10.2020

Menu

·      Mabré van konijn met confit van ganzenlever, aubergines en zachte mosterdvinaigrette.

·      Crème Agnès Sorel.

·      Kabeljauwhaasje, risotto van zachte tarwe, oesterzwammen en ras el hanout, beurre blanc met curry.

·      Lamsribstuk met zuiderse groenten, basilicum en parmezaanse kaas, jus afgewerkt met tapenade.

·      Verse vijg op caramel van olerosso, peren met mascarpone, chocoladecake met hazelnoot en airé van cognac.

 

Voor de periode van vrijdag 02.10.2020 tot en met donderdag 15.10.2020

Menu

·      Vitello tonnato van everzwijn met pijnboompitten, postelein en waterkers.

·      Bloemkoolsoep met gebakken scampi’s en kruidenolie.

·      Gebakken zeebaars met hazelnotenpanade, spitskool en kruidenslaatje.

·      Hertenfilet mousse van pompoen, boschampignons, witloof en  saus van notenroom.

·      Torentje van peperkoek, gebakken appeltjes en peren, bosvruchtencompote en vanille-ijs.

 

Voor de periode van vrijdag 16.10.2020 tot en met donderdag 29.10.2020

Menu

·      Carpaccio van hert met wintergroenten en basilicumvinaigrette.

·      Currysoep met fregola en gerookte zalm.

·      Pladijs op spinazie met chardonnaysaus en grijze garnalen.

·      Fazant, boschampignons, bleekselder, Granny smith en jus met port en honing.

·      Therapie van chocolade, bonbon van Valhrona, quiche van callebout, bisquit van cacao en krieken.

 

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 65.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 50.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.