Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de periode van vrijdag 23.03.2018 tot en met donderdag 20.04.2018

Menu

       Micuit van makreel met butternut, curry en yoghurt.

       Soep van tarwe en kip met garnituur van kwartel en pecorino.

       Skrey met artisjok, paprika, peterseliewortel en passievrucht.

       Melklam met loempia van tuinboontjes, erwten en zwezerik, kruidenkorst en jus van Barollo-azijn en thijm.

       Ijsgekoelde banaan in witte chocolade, tapioca met koriander en suzettesaus met oude bruine rhum.

 

Voor de week van vrijdag 21.04.2018 tot en met donderdag 26.04.2018

Menu

       Tataki van runds met een remoulade van ijsbergsla en picklessaus.

       Bisque van kreeft, St. Jakobsvrucht, jonge bloemkool en dragon.

       Zeebaars met spinazie, raapsteel, andijvie, knolselder en jus van kasteelbier.

       Kalfsfilet met chutney van ardbeien, mango en inlandse asperges.

       Fantasie van chocolade, hazelnoot, mascarpone, brownies en speculaasijs.

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 ( wijnarrangement + 25.00 ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 ( met wijnarrangement +17.50 ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.