Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Het restaurant  is vanaf 17h00 geopend .

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de periode van vrijdag 21.08.2020 tot en met donderdag 03.09.2020

·      Mi-cuit van tonijn, sla van diverse tomaten en vinaigrette van sjalot.

·      Kervelsoep met Philadelphiakaas en kwartelborst.

·      Griet met zeekraal, wakame en blanke botersaus.

·      Durochaasje gevuld met scamorza affumicata, snijboontjes  en een sausje van trappist.

·      Soepje van aardbeien, porto en vanille-ijs.

 

Voor de periode van vrijdag 04.09.2020 tot en met donderdag 17.09.2020

·      Makreel van de grill met gekonfijte tomaat, fijne groenten en compote van yuzu.

·      Maïssoep met gerookte paling.

·      Op het vel gebakken roodbaars met groentecouscous en jus van garnalen.

·      Zwartpootkip met rozemarijn, rösti en prei.

·      Gebakken pruimen met room van limoncello en vanille-ijs.

 

Voor de periode van vrijdag 18.09.2020 tot en met donderdag 01.10.2020

 

Uitzonderlijk op dinsdag 29.09.2020 en woensdag 30.09.2020 gesloten.

·      Mabré van konijn met confit van ganzenlever, aubergines en zachte mosterdvinaigrette.

·      Crème Agnès Sorel.

·      Kabeljauwhaasje, risotto van zachte tarwe, oesterzwammen en ras el hanout, beurre blanc met curry.

·      Lamsribstuk met zuiderse groenten, basilicum en parmezaanse kaas, jus afgewerkt met tapenade.

·      Verse vijg op caramel van olerosso, peren met mascarpone, chocoladecake met hazelnoot en airé van cognac.

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 65.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 50.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.