Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de week van vrijdag 28.07.2017 tot en met donderdag 03.08.2017

Menu

·       Taartje van makreel met paprika coulis en erwtensla met noten.

·       Soep van bloemkool en broccoli met gedroogde pancetta.

·       Kabeljauwhaasje met mouseline van bintjes, grijze garnalen en courgette.

·       Eendenborstfilet met perzikene, groene boontjes en jus met perziklikeur.

·       3 X chocolade ( stratiatella, beignet en crème brûllée ) .

 

Voor de week van vrijdag 04.08.2017 tot en met donderdag 10.08.2017

Menu

·       Tartaar van wilde zalm met tempura van scampi en tsatsiki.

·       Oosterse bouillon met diverse groenten en tonijn.

·       Gebakken St. Jakobsvruchten met trio van prei en jus met ahornsiroop.

·       Entrecôte met gegrilde aardappelen, dragonsaus, andijvie, Chinese boleten.

·       Aardbeien met rabarber, mascarpone en karamelijs.

 

Voor de week van vrijdag 11.08.2017 tot en met donderdag 24.08.2017

Menu

·       Licht gerookte carpaccio van kalfs met picklesgroenten en dressing van Griekse Yoghurt.

·       Crème Agnès Sorel.

·       Zeebaars met citroengras, tartaar van inktvis, mousseline van wortel en komijn, jus met ras-el-hanout.

·       Pata negra varkenshaasje in kruidenkorst met scamorza affumicata en jonge venkel.

·       3 X Aardbeien; Parfait, Pana Cotta met Fraises des Bois, Witte chocolademousse met aardbeien.

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 57.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 42.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.