Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de periode van vrijdag 09.02.2018 tot en met donderdag 22.02.2018

Menu

·       Tartaar van rode tonijn, pickles van koolraap, crème van cashewnoten en dashi bouillon.

·       Soep van kip en foelie met groentenbrunoise .

·       Staartvis gepaneerd met curry, courgette en lavaselder.

·       Hertenkalf met speculaaskruiden, pompoen, quetchpruimen, rode biet en Bordelaise.

·       Chocolade, boekweit en roomijs van koffie.

 

Voor de week van vrijdag 23.02.2018 tot en met donderdag 01.03.2018

Menu

·       Sla van scampi, ganzenlever, lardo di collonato en vinaigrette van soja en gember.

·       Soep van prei met toast van makreel.

·       Gebakken zalmforel, puree van bloemkool, blanke boter en jus met koffie en geroosterde amandelen.

·       Agnus entrecôte met séchouanpepersaus, tomatenboter, champignons en savooi.

·       Taartje van platte kaas, coulis van bosvruchten, ananas en sorbet van mango.

 

Voor de week van vrijdag 02.03.2018 tot en met donderdag 08.03.2018

Menu

·       Salade van gerookte eend met violetmosterd uit Brive.

·       Soep van king-krab, courgette, champignons en gezouten boter.

·       Gebakken kabeljauw met compote van romatomaten, stoverij van spinazie, coulis van doperwten en munt, crostini met hazelnoten en Parmezaanse kaas.

·       Savourette met flan van zoete aardappel, gebakken witloof, spruiten en jus van ratafia de champagne.

·       Fantasie van chocolade en snickersijs.

 

Voor de week van vrijdag 09.03.2018 tot en met donderdag 15.03.2018

Menu

·       Lauw warm gerookte Sokceyzalm met venkelslaatje, coulis van winterpostelein en kerstomaatjes.

·       Soep van erwten met ricotta en gebakken kwartelborst.

·       Pladijs met schorseneren, romanescobloemkool en blanke botersaus.

·       Kalfsfilet met diverse selderstructuren, Provençaalse jus en dauphine aardappelen.

·       3 X chocolade; stratiatella, Beignets en crème brûllée.

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

Enzo, Yves & hun team.