Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de week van vrijdag 13.10.2017 tot en met donderdag 19.10.2017

Menu

·       Goujonnettes van snoekbaars  met venkel, groene tomaten, vadouvan en mayonaise.

·       Witloofsoep met crosnes en gedroogde boerenham.

·       Gebakken wilde zeebaarsfilet, artisjok, spinazie, capuccino van erwten en grijze garnalen.

·       Roodpootpatrijs, uienchutney, rode kool en boschampignons.

·       Met bruine rhum gekarameliseerde anans en vanille-ijs.

 

Voor de week van vrijdag 20.10.2017 tot en met donderdag 26.10.2017

Menu

·       3 X Zalm: Gerookte en avocado; Bonbon met grijze garnalen; handgesneden tartaar.

·       Romige soep van kwartels en boschampignons.

·       Roodbaars met risotto van kreeft en jus.

·       Hazenfilet met schorseneren, rode biet, truffelaardappel en saus van trappist.

·       Koffiebavarois met V.S.O.P.-ijs.

 

Voor de week van vrijdag 27.10.2017 tot en met donderdag 02.11.2017

Menu

·       Marbré van konijn met confit van ganzenlever, aubergines en zachte mosterd vinaigrette.

·       Soep van Paimpolboontjes, gedroogde panchetta en tomaat.

·       Kabeljauwhaasje met mousseline van aardperen en grijze garnalen.

·       Mootjes everzwijn, mousse van Japanse pompoen, schorseneren, spruitjes, kastanjes en notenroom.

·       Gepocheerd peer met Oriëntalijs, compote van bosvruchten en verloren brood van brioche.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 57.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 42.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.