Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Vanaf 29.10.2019 zal het restaurant vanaf 18h00 geopend zijn.

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 27.09.2019 tot en met donderdag 10.10.2019.

Menu

·      Carpaccio van hert met marsmellow van Parmezaanse kaas.

·      Soep van Parijse champignons en gebakken scampi’s.

·      Pladijs op licht zure stoemp, crème van erwten en sausje van Noilly Prat.

·      Wilde eend met schorseneren, wijngaardperzikken en saus van ratafia de champagne.

·      Gekarameliseerde ananas met bruine rhum en  koko’s ijs.

Voor de periode van vrijdag 11.10.2019 tot en met donderdag 24.10.2019

Menu

·      Graved lax van Sokeyzalm met chiogiabiet, mosterd, dille, honing en geitenkaas.

·      Consommé van bosduif met kruidenflensjes en fijne groenten.

·      Kabeljauwhaasje met chorizoboter, linzen, kalfsjus en peterseliewortel.

·      Op hooi gerookt everzwijn, kroketje van de stoverij, pastinaak, gekarameliseerde peren en boschampignons.

·      Gekonfijte appel, honingbotersaus en calvadosijs.

Voor de periode van vrijdag 25.10.2019 tot en met donderdag 07.11.2019

·      Vitello van everzwijn met witloofslaatje, pijnboompitten, postelein en waterkers.

·      Soep van pompoen, Philadelphiakaas en kwartelborst.

·      Krokant gebakken roodbaars met een beurre blanc en schorseneren.

·      Hertekalf met 4 pepers, knolselderpuree en dauphine aardappelen.

·      Gepocheerde peer met oriëntalijs, compote van bosvruchten en verloren brood van brioche.

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.