Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de week van vrijdag 09.06.2017 tot en met donderdag 15.06.2017.

Menu:

1.    Lauw slaatje van gebakken makreel, gerookte forel en scampi met een vinaigrette van sinaas.

2.    Soep van jonge erwten met tartaar van varkenswangen.

3.    Inlandse asperges met lardons van gerookte zalm, tomaat, blanke boter en crôutons.

4.    Eend met gele perzik, snijboontjes, girollen en beukenzwammen en een jus met Banyuls.

5.    Soepje van aardbeien en port met groene peper en vanille-ijs.

 

Voor de week van vrijdag 16.06.2017 tot en met donderdag 22.06.2017.

Menu:

1.    Kalfscarpaccio met zoet zure groenten, Griekse yoghurt, bieslook en affilacress.

2.    Champignonsoep met duxelles, kruidenkaas en gedroogde ham.

3.    Corvina met een vièrgesaus Oosters getint, licht zure groentenpuree met groene asperges.

4.    Hertefilet met gegrilde groenten, boterboontjes en tijmjus.

5.    Crème brûllée met laurier, sorbet van ananas en karamel van sinaas.

 

Voor de periode van vrijdag 23.06.2017 tot en met donderdag 27.07.2017.

Menu:

1.    Bavarois van Granny Smith en king krab, gerookte zalm, avocado en wassabi.

2.    Bouillon van tuinkruiden, salades, groentengarnituur en jus van ham, kwarteleitje en dentelle van Parmezaanse kaas.

3.    Loempia van zeetong, spinazie, gedroogde tomaat, peren, pecannoten en blanke botersaus.

4.    Savourette met Ghandaham, boursin, saus van vijgen, flan van knolselder en gebakken witloof.

5.    Soep van aardbeien, munt, port en vanille-ijs.

 

Dit menu serveren wij aan 57.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 42.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Het restaurant zal gesloten zijn wegens jaarlijks verlof vanaf 02.07.2017 tot en met 17.07.2017.

Wij wensen u allen een deugddoend verlof.

 

Enzo, Yves & hun team.