Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Het restaurant  is vanaf 17h00 geopend .

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de periode van Donderdag 11.06.2020 tot en met donderdag 25.06.2020

Menu

·      Vitello met picklesgroenten en botarga.

·      Soep van rode paprika’s en gegrilde zwaardvis.

·      Skrey met kruidenkorst, gebakken slaharten en witte wijnsaus.

·      Piepkuiken met dragonjus, boterboontjes en asperges.

·      Schotse whiskycrème, gebakken appeltjes en ijscrème van Hasseltse coffee.

 

Voor de periode van vrijdag 26.06.2020 tot en met donderdag 09.07.2020

Menu

·      Bavarois van Granny Smith met king krab, gerookte zalm en avocado met wasabi.

·      Roomsoep van mosselen en venkel.

·      Kabeljauwhaasje met crème van erwten en munt, coulis van tomaat en puree van zurkel.

·      Savourette met truffeljus, broccoli en witte selder.

·      Aardbeien en rabarber met mascarpone.

 

Voor de periode van vrijdag 10.07.2020 tot en met donderdag 23.07.2020

Menu

·      Tataki van Limousin met remoulade van knolselder en picklessaus.

·      Bisque met dragon, bloemkool en St. jakobsvrucht.

·      Zeebaarsfilet met mousseline van bintjes, grijze garnalen en courget.

·      Kalfsfilet met chutney van aardbeien en mango, snijboontjes.

·      Carpaccio van ananas, gember, diverse bessen en vanille-ijs .

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 65.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 50.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.