Beste fijnproevers,

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 12.10.2018 tot en met donderdag 25.10.2018

Menu

·      3X tonijn; Gerookte, Tataki, Tartaar.

·      Romige soep van kwartels en crôutons.

·      Kabeljauw met bospaddenstoelen, gedroogde lomo, bloemkool en blanke botersaus.

·      Wilde eend met jus van fraise des bois, preistaafjes en 3X knolselder.

·      Soes met hazelnoten, Engelse crème en mandarijntjes.

Voor de periode van vrijdag 26.10.2018 tot en met donderdag 08 .11.2018

Menu

·      Vitello van everzwijn met witloofslaatje en saus van gedroogde ham.

·      Crème van pompoen met mascarpone en konijn.

·      Zeebaarsfilet met krokante huid, boswortelpuree, venkel, curry en vleesjus.

·      Hertekalfsfilet in korst van peperkoek, taartje van gekarameliseerde sjalot en banyulssaus.

·      Koffiebavarois met V.S.O.P.-ijs, coulis van passievrucht en karamel van hazelnoten.

Voor de periode van vrijdag 09.11.2018 tot en met donderdag 22.11.2018

Menu

·      Jong patrijs op een slaatje, gebakken cantharellen, appel, pastinaak en rode bietenvinaigrette.

·      Soep van St.Jacobsvruchten, spinazie en grijze garnalen.

·      Roodbaars ingestoken met citroengras, tartaar van inktvis, mousseline van wortel en komijn, jus van ras-el-hanout.

·      Hazenrug met rode kool en saffraanappeltjes.

·      Parfait van manjari-chocolade, moelleux, chantilly met melkchocolade, mascarpone met amaretto en spongecake.

Voor de periode van vrijdag 23.11.2018 tot en met donderdag 06.12.2018

Menu

·    Trio van eendenlever.

·    Kippenvelouté met oude cantal, diverse soorten ui en crôutons.

·    Kabeljauw met mousseline van aardperen, grijze garnalen en courgette.

·    Mootjes van everzwijn, mousse van Japanse pompoen, schorseneren, spruitjes, kastanjes en notenroom.

·    Crème brûlée met karamelijs, compote van ananas en mango, espuma van peren.  

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.