Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de week van vrijdag 10.11.2017 tot en met donderdag 16.11.2017

Menu

·       Carpaccio van hert met marsmellow van parmezaanse kaas.

·       Soep van Parijse champignons en gebakken scampi’s.

·       Pladijsfilet op een licht zure groentenstoep, crème van erwten en sausje van Noilly Prat.

·       Wilde eend met schorseneren, boschampignons, kweeperen en jus van soja en honing.

·       Schotse whiskycrème, gebakken appelen en mokka-ijs.

 

 

Voor de week van vrijdag 17.11.2017 tot en met donderdag 23.11.2017

Menu

·       Slaatje van patrijs, appel, cantharellen, pastinaak en rode biet.

·       Soepje van spinazie, kervel en Sokeyzalm met amandelroom.

·       Kabeljauw met mousseline van aardperen, grijze garnalen en courgette.

·       Hazenrug met rode kool, frambozen, gebakken witloof en saffraanappelen.

·       Soes met hazelnoten, Engelse crème en mandarijntjes.

 

Voor de week van vrijdag 24.11.2017 tot en met donderdag 30.11.2017

Menu

·       Fazantslaatje met zachte mosterd en notenvinaigrette.

·       Kippevelouté met Vieux Salers, diverse soorten ui en crôutons.

·       Staartvis met een pannade van look en kruiden, stoverij van savooi, spekjes en mousseline van knolselder.

·       Hert met zijn râgout, rode kool, broccoli, jus met jeneverbessen en tijmkoekjes.

·       Fantasie van chocolade en snickers-ijs.

 

Voor de week van vrijdag 01.12.2017 tot en met donderdag 07.12.2017

Menu

·       Vitello van everzwijn met slaatje van roodloof, waterkers en pijnboompitten.

·       Zachte currysoep met mosseltjes en inktvis.

·       Snoekbaars met geprakte aardappelen, gerookte zalm en saus van bloemkool.

·       Fazant met boschampignons, schorseneren, witloof en jus van crème de casis.

·       Appel-amandeltaartje met hazelnootganache en vanille-ijs.

 

Voor de periode van 08.12.2017 tot en met zaterdag 16.12.2017

Menu

·       3 X eendenlever; Appel-seldergelei met espuma, Brioche, compote van rode ui en schaveling, Terrine met panko en groene linzen.

·       Consommé van fazant en boschampignons.

·       Tarbot onder een korst van platte peterselie, crumble van zwarte olijven,structuren van bloemkool en bisque van grijze garnalen.

·       Hertenkalf in korst van gedroogde vruchten, spruiten en schorseneren, mosterdjus.

·       Koffiebavarois met V.S.O.P.-ijs, speculaascrumble en amarena kersen.

 

 

Dit menu serveren wij aan 57.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 42.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

Het hotel- restaurant zal gesloten zijn vanaf zondag 17.12.2017 tot en met zaterdag 30.12.2017

 

Enzo, Yves & hun team.