Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de week van vrijdag 01.06.2018 tot en met donderdag 07.06.2018

Menu

·       Tartaar van rund met aardappelslaatje, haringkaviaar en schaaldierenjus.

·       Soep van bloemkool, broccoli, makreel en ruccolaolie.

·       Heilbot met blanke boter, spinazie en asperges.

·       Piepkuiken met dragonsaus, spitskool, tuinboontjes en beukenzwammen.

·       Soepje van aardbeien, port en vanille.

 

Voor de week van vrijdag 08.06.2018 tot en met donderdag 14.06.2018

Menu

·       Crab in millefeuille van tomaat, avocado, Granny Smith en coulis met verjus.

·       Crème Agnès Sorel.

·       Griet met venusschelpjes, inkvis en grijze garnalen, prei en matelotsaus.

·       Kalfsfilet met brunoise van aardappel en lardo, courget, wortelen, witte kool en crème van ajuin.

·       Aardbeien en basilicum met krokantje van ontbijtgranen en vanille-ijs.

 

Voor de week van vrijdag 15.06.2018 tot en met donderdag 21.06.2018

Menu

·       Tartaar van rode biet en appel met gerookte paling en mierikwortelroom.

·       Aspergesoep met gegrilde beenham en jonge erwten.

·       Corvina met een compote van rode ui en rode wijn, pistache en venkel.

·       Châteaubriant van runderfilet met tomatenboter, espuma van mosterd, artisjok en witte selder.

·       Sorbet van yoghurt, abrikozen, honingkoekje en crumble van amandelen.

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.