Beste Fijnproevers,

 

Om de twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de periode van woensdag 09.06.2021 tot en met donderdag 24.06.2021

Menu

·     Moes van bloemkool met gerookte vissen, tsaarkaviaar en een saus van wodka en peterselie.

·     Soep van bintjes, prei en gegrilde St. Jakobsvrucht.

·     Op ’t vel gebakken filet van wilde zeebaars met inlandse asperges, saus van sinaas en rozemarijn.

·     Haas van Ibérico varken met gekonfijte tomaat, tuinboontjes, pistachenoten, Parmezaanse kaas en vadouvanolie.

·     Anglaise met diverse vruchten, citroengras en vanille-ijs.

Voor de periode van vrijdag 25.06.2021 tot en met donderdag 29.07.2021

Menu

·     Vitello Tonnato met groentepickles en botarga van tonijn.

·     Bloemkoolsoep met grijze garnalen en ruccola-olie.

·     Gebakken kabeljauwhaasje met pannade van mosterd en peterselie, zachte aardappelmousseline en blanke boter chardonnay.

·     Eendenborst met wijngaardperziken, prei en boontjes en Albufferasaus.

·     Soepje van aardbeien, sinaas , vanille en munt.

 

Dit menu serveren wij aan 65.00 € ( met wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie-gangenmenu gekozen worden aan 50.00 € ( met wijnarrangement + 17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas.

 

Buiten deze menu’s is er steeds onze kaart waaruit “ à la carte” gekozen kan worden.

 

Vanaf 04.07.2021 tot en met 19.07.2021 zullen wij gesloten zijn wegens jaarlijks verlof.

 

Enzo, Yves en hun Team.