Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de week van vrijdag 22.06.2018 tot en met donderdag 28.06.2018

Menu

·       Kalfscarpaccio met zoet-zure groenten, griekse yughurt, bieslook en affilacress.

·       Crèmesoep van verse en zoete pistachenoten en kip.

·       Pladijs met Romescosaus, tuinbonen met lardo.

·       Eendenborst in een jus van honingwijn en Iraanse gedroogde citroen.

·       Aardbeien met dragon, boekweit, madeleinen en sorbet.

Voor de periode van vrijdag 29.06.2018 tot en met donderdag 02.08.2018

Menu

·       Tartaar van wilde zalm en tempura van scampi en tsatsiki.

·       Soep van bintjes met mosselen en salie.

·       Loempia van zeetong, spinazie, gedroogde tomaat, peren, pecannoten en blanke botersaus.

·       Savourette met Ghandaham, boursin, saus van vijgen, flan van selder en portobello’s.

·       Panna cotta van witte chocolade, exotisch fruit, sorbet van mango en passievruchten.

 

Voor de week van vrijdag 03.08.2018 tot en met donderdag 09.08.2018

Menu

·       Brandade van paling met gerookte paling, granny Smith, knolselder en pesto van kervel.

·       Bloemkoolsoep met grijze garnalen.

·       Roodbaars, gegrilde oester, botersaus en jus van clementines.

·       Lams met crème van aubergines, puree van pistachenoten, zilveruitjes en saus van vermouth.

·       Aardbeien, blauwe bessen, meringue, karamel van sinaas en vanille-ijs.

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.