Beste fijnproevers,

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 05.04.2019 tot en met donderdag 02.05.2019

Menu

·      Tataki van runds met een remoulade van ijsbergsla en picklessaus.

·      Soep van jonge erwten met gerookte paling.

·      Pladijs onder een korst van platte peterselie, pesto en crunch van zwarte olijven, structuren van bloemkool en jus van grijze garnalen.

·      Varkenshaasje in korst met bladgroenten en madeirajus.

·      Ananascarpaccio, gemberijs en chutney van exotische vruchten.

Voor de periode van vrijdag 03.05.2019 tot en met donderdag 16.05.2019

Menu

·      Duo van tonijn & king krab met coulis van tomaat, basilicum en korenaren.

·      Velouté van grijze garnalen en groene asperges.

·      Krokant gebakken dorade royal met asperges, lamsoren, lentebloemkool en waterkerssaus.

·      Savourette met crème van artisjok, asperges en Maltesersaus.

·      Bavarois van roomkaas met rode bessen.

Voor de periode van vrijdag 17.05.2019 tot en met donderdag 30.05.2019

Menu

·      Bavarois van Jakobsvruchten, crème van broccoli, tsaarkaviaar en gebakken Jakobsvruchten.

·      Aspergesoep met jonge erwten en beenham.

·      Kabeljauwfilet met tempura van scampi op julienne van asperges en basilicum.

·      Lams met postelein, asperges, beukenzwammen en muntsaus.

·      Parfait van vanille, amandelbiscuit, limoncello en Engelse crème.

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.