Beste fijnproevers,

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van maandag 31.12.2018 tot en met donderdag 10.01.2019

Menu

·      Gemarineerde tonijn met kokosnoot en vinaigrette van kreeft.

·      Soepje met zeeduivel en pistache.

·      Zeebarsfilet met bieslookcrème en bouillabaise.

·      Kalfsfilet met bloemkool en jus van morieljes.

·      Soesje met praliné, ijscrème van Gianduja, Engelse crème met melkchocolade, saus van hazelnoten.

Voor de periode van vrijdag 11.01.2019 tot en met donderdag 24.01.2018

Menu

·      Makreelfilet met pesto, diverse soorten wortel, rode Thaise curry en postelein.

·      Romige soep van kwartels.

·      Snoekbaars met zeekraal, scjhorseneren, romanescobloemkool en romescosaus.

·      Eendenborst met jus van gekonfijte citroen, beukenzwammen en dauphine aardappelen.

·      Fantasie van chocolade en snickersijs.

Voor de periode van vrijdag 25.01.2019 tot en met donderdag 07.02.2019

Menu

·      Vitello tonnato met groentepickles en bottarga van tonijn.

·      Soep van rode gebrande paprika’s, gegrilde zwaardvis en espuma van vodka.

·      Schotse zalm met duxelles  van girollen, peperkoek en gorgonzola.

·      Ibericohaasje met Albuferasaus en witloof.

·      Verloren brood van brioche met bosvruchten, marsepeincrème, frambozencoulis en vanille-ijs.

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Wij wensen u allen een gelukkig nieuwe jaar.

 

Enzo, Yves & hun team.