Beste fijnproevers,

 

Iedere week stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

 

Voor de week van vrijdag 24.08.2018 tot en met vrijdag 30.08.2018

Menu

·      Gemarineerde zalm, kreeft, fregola sarda, crème van avocado.

·      Soep van rode puntpaprika’s, gevulde kip en wilde rijst.

·      Staartvis met venkel, shiitake, groene tomaat en jus van mosselen en vadouvan.

·      Kalfsfilet met snijboontjes, chutney van aardbeien en mango.

·      Chocoladebonbon gevuld met frambozen, muntijs en chocoladetuille.

Voor de week van vrijdag 01.09.2018 tot en met donderdag 06.09.2018

Menu

·      Charlotte aardappel gevuld met grijze garnalen, zure room en kruidenslaatje.

·      Soep van Parijse champignons met duxelles, crôutons en gedroogde pancetta.

·      Loempia van, pladijs met gedroogde tomaat, spinazie, stoverij van selder, pecannoten en peren, blanke botersaus.

·      Piepkuiken met boterboontjes, artisjok, saffraanappeltjes en calvadossaus.

·      Vacherin van exotisch fruit, sorbet van mango en met zachte kruiden gebakken ananas.

Voor de week van vrijdag 07.09.2018 tot en met donderdag 13.09.2018

Menu

·      Makreel met vinaigrette van kastanjehoning, limoen en aubergine.

·      Wortelsoep met brunoise van aardappel, spekjes en crôutons.

·      Gebakken coquilles, pata negra, crème van bloemkool en jus van ajuin.

·      Met jeneverbessen gerookt ibericohaasje, rode biet en jus van casis en blauwe bessen.

·      Taartje van platte kaas, ananasijs, compote van bosvruchten.

Voor de week van vrijdag 14.09.2018 tot en met donderdag 20.09.2018

Menu

·      Tartaar van rund met aardappelslaatje, kreeftenjus en haringkaviaar.

·      Soep van witte selder, raapjes en gebakken scampi.

·      Rog met kruidenkorst, licht zure puree en blanke botersaus.

·      Eendenborst met andijvie, champignons en Albuferasaus.

·      Symphonie van vanille met krokantje en caramel.

Voor de week van vrijdag 21.09.2018 tot en met donderdag 27.09.018

Menu:

·      Vitello tonnato met krokante pickles.

·      Currysoep met courgette en gerookte zalm.

·      Kabeljauw met tapenade van gedroogde tomaat, mosterdsaus en zeekraal.

·      Lams met fenegriek en Parmezaanse kaas.

·      Schotse whiskycrème met gebakken appeltjes en mokka-ijs.

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.