Beste fijnproevers,

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 08.03.2019 tot en met donderdag 21.03.2019

Menu

·      Tartaar van Scotch beef met platte kaas en scampi.

·      Velouté van kip met prei en postelein.

·      Skrey met kruidenkorst, slaharten, blanke botersaus, gedroogde tomaat en truffelaardappel.

·      Kalfs met venkel, peulvruchten en jus van erwten.

·      Granny Smith met granola van cornflakes en amandelen, gelei van frambozen en yoghurt.

Voor de periode van vrijdag 22.03.2019 tot en met donderdag 04.04.2019

Menu

·      Asperges, gerookte zalm, tomaat, kervel en blanke botersaus.

·      Scampi, courgette, witte selder in een zachte currysoep.

·      Zeebaars met mousseline van wortel en komijn, jus met ras-el-hanout.

·      Châteaubrant van runderfilet, Provençaalse jus met rozemarijn en porto bello’s.

·      3X chocolade; crème brûlée, stratiatella en beignet.

Voor de periode van vrijdag 05.04.2019 tot en met donderdag 02.05.2019

Menu

·      Tataki van runds met een remoulade van ijsbergsla en picklessaus.

·      Soep van jonge erwten met gerookte paling.

·      Pladijs onder een korst van platte peterselie, pesto en crunch van zwarte olijven, structuren van bloemkool en jus van grijze garnalen.

·      Varkenshaasje in korst met bladgroenten en madeirajus.

·      Ananascarpaccio, gemberijs en chutney van exotische vruchten.

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

 

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

Wij zijn gesloten vanaf maandag 15.04.2019 tot en met maandag 22.04.2019 wegens paasverlof.

 

Enzo, Yves & hun team.