Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Vanaf 29.10.2019 zal het restaurant vanaf 18h00 geopend zijn.

 

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 02.08.2019 tot en met donderdag 15.08.2019

Menu

·      Vitello tonato met tonijnfilet, mayonaise van pickles en tonijn, furikake seto fumi.

·      Maïsroomsoep met gerookte paling.

·      Knolselder met bloedworst en St. Jakobsvruchten.

·      Lams gevuld met spinazie en tomaat, zuiderse groenten en jus afgewerkt met tapenade.

·      Créme van Grand-Marnier met citrusvruchten.

Voor de periode van vrijdag 16.08.2019 tot en met donderdag 29.08.2019

Menu

·      Quinoaslaatje met gerookte wilde Schotse zalm, guacamole en peultjes.

·      Crème Agnès Sorel.

·      Kabeljauw met een risotto van aardappelen, aardperen en pompoen, ziltig groen.

·      Pata negra varkenshaasje in kruidenkorst met scamorza affumicata en jonge venkel.

·      Chocolade praliné in brickdeeg, mangosaus en munt.

Voor de periode van vrijdag 30.08.2019 tot en met donderdag 12.09.2019

Menu

·      Kalfscarpaccio met zoet zure groenten, griekse yughurt, bieslook en affilacress.

·      Ribolitta met pancetta.

·      Schelvis met romescosaus, tuinbonen en lardo.

·      Piepkuiken en boterboontjes, artisjok, safraanappeltjes en Calvadossaus.

·      Aardbeien, blauwe bessen, meringue, karamel van sinaas n vanille-ijs.

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " à la carte " gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves & hun team.