Beste fijnproevers,

 

NIEUWE OPENINGSUREN:

Het restaurant  is vanaf 18h00 geopend .

Iedere twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

 

Voor de periode van vrijdag 17.01.2020 tot en met donderdag 30.01.2020.

Menu

·      Carpaccio van gerookte eend met bloemkool en kwarteleitjes.

·      Aardappelsoepje met witte boontjes en gekonfijte varkenswangen.

·      Staartvis met structuren van diverse wortelen en zeekraal.

·      Kalfsfilet, knolselder, chiogiabiet, beukenzwammen en jus met oude port.

·      Brickdeeg gevuld met appel en ijscrčme met calvados.

Voor de periode van vrijdag 31.01.2020 tot en met donderdag 13.02.2020.

Menu

·      Structuren van gerookte paling, rode biet, sjalot en boerenyoghurt.

·      Soep van tarwe en kip met kwartel en peccorino.

·      Loempia van zeetong en spinazie, gedroogde tomaat, peren en pecannoten, blanke botersaus.

·      Lams met korst van mosterd en tuinkruiden, gebakken witloof en ratatouille.

·      Verloren brood van brioche met bosvruchten, marsepein, frambozencoulis en vanille-ijs.

Voor de periode van vrijdag 14.02.2020 tot en met donderdag 27.02.2020.

Menu

·      Tompouce van gerookte zalm met gedroogde groenten.

·      Velouté van erwten met Kreeft en pastina.

·      Roodbaars met grijze garnalen, artisjokken en bisque.

·      Kalfsfilet en zwezerik met jus van morieltjes en truffelnat.

·      Koffiebavarois met V.S.O.P.-_ijs.

 

 

 

Dit menu serveren wij aan 60.00 € ( wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie- gangenmenu gekozen worden aan 45.00 € ( met wijnarrangement +17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas. Hilmes 2015 Piesporter Treppchen Riesling Beerenauslese.

Buiten deze menu's is er steeds onze kaart waaruit " ŕ la carte " gekozen kan worden.

 

Enzo, Yves & hun team.