Beste Fijnproevers,

 

Om de twee weken stellen wij u weer een nieuw vijf-gangenmenu voor. Ziehier alvast een voorsmaakje;

Voor de periode van vrijdag 08.10.2021 tot en met donderdag 21.10.2021

Menu

·     Vitello van everzwijn met slaatje van witloof, waterkers en crazy pea, mosterddressing.

·     Consommé van duif met kruidenflensjes en fijne groenten.

·     Krokant gebakken roodbaars met schorseneren, grijze garnalen en beurre blanc.

·     Hertenkalffilet met speculaaskruiden, pompoen, rode biet en Bordelaise.

·     Gekonfijte appel, honingboter, bosvruchtencompote en calvados-ijs.

Voor de periode van vrijdag 22.10.2021 tot en met donderdag 04.11.2021

Menu

·     Gerookte hertenbout met krokant gebakken bloedworst, appeltjes en honingvinaigrette.

·     Crème van pompoen met mascarpone en konijn.

·     Gegrilde tonijn met viergesaus van sjalot en tomaat.

·     Fazant met boschampignons, schorseneren, witloof en jus met crème de casis.

·     Met bruine rhum gekarameliseerde ananas en koko’s-ijs.

 

Dit menu serveren wij aan 65.00 € ( met wijnarrangement + 25.00 € ).

Er kan hieruit steeds een drie-gangenmenu gekozen worden aan 50.00 € ( met wijnarrangement + 17.50 € ).

Dessertwijn aan 8.00 € per glas.

 

Buiten deze menu’s is er steeds onze kaart waaruit “ à la carte” gekozen kan worden.

 

 

Enzo, Yves en hun Team.